Om du vill förändra din kropp kan du komma långt med kost och träning. Det krävs ett större engagemang från din sida och kommer inte komma utan ansträngning. Visa saker kommer du inte kunna göra något åt. Om det är något på din kropp som du verkligen vill förändra, som till exempel bysten, finns det andra möjligheter. Du kan göra olika skönhetsingrepp för att göra en förändring på din kropp som att förstora bysten. Hos https://motiva.health/se/ kan du göra en bröstoptimering som ser naturlig ut. De gör allt för att lämna minsta möjliga spår och för att reducera ärrbildning. Du har kontrollen och kan tillsammans med en kirurg göra allt för att få dina drömbröst.

 

Minska underhudsfettet och bygg muskelmassa

Oavsett om du gör ett skönhetsingrepp eller inte finns det några saker som du kan ta med dig om du vill forma kroppen. Kort och gott är det två saker som du behöver göra för att få en tonad kropp, bygga muskelmassa och samtidigt minska underhudsfettet. Musklerna ligger under underhudsfettet och genom att minska det kommer musklerna under att bli mer synliga. Det är genom att bygga muskelmassa du kan förändra kroppen. Vill du ha en fylligare rumpa ska du träna upp musklerna i rumpan. Det går relativt snabbt att minska på underhudsfettet. Du kan minska det på några veckor, vilket i sig kan göra kroppsliga förändringar Det tar däremot längre tid att bygga upp muskelmassan. När du ska träna för att förändra kroppen är ett tips att du ska tänka långsiktigt och att ha realistiska förväntningar. Det kan nämligen ta upp till ett år innan du får riktigt synliga förändringar på din kropp.

Lär dig tekniken i varje styrkeövning

För att bygga muskler på ett effektivt sätt bör du styrketräna 2-3 gånger i veckan och gå igenom hela kroppen. Belastningen per muskelgrupp ska vara så tung att du inte orkar mer än tio repetitioner. Musklerna stimuleras genom mycket och tung styrketräning. Det finns många färdiga träningsprogram på nätet som du kan följa eller modifiera efter ditt tycke och smak. Det går såklart att lägga upp dina egna styrkepass. Lär dig övningarna ordentligt så att du får en bra teknik innan du börjar lasta på rejält med vikt. Ett bra sätt att träna en stor del av dina muskler under ett pass är att göra övningar som inkluderar flera muskler samtidigt. Många basövningar som knäböj, marklyft och chins är perfekta.

Ät bra mat av god kvalité

Förutom träning är kan det vara en bra idé att se över din kost. Du bör öka ditt proteinintag och minska intaget av tomma kalorier som godis, glass och läsk. Försök att äta regelbundet på bestämda tider och ät ett mellanmål innan du tränar. Lägg hellre fokus på att äta mat av bra kvalité istället för vad du inte får äta.