Känner du dig ofta utmattad och trött även efter en god natts sömn? Då kan du först och främst vara i behov av en utredning hos en läkare. Orsaken till varför du känner dig trött och orkeslös kan bero på många olika saker, t.ex. depression, problem med sköldkörteln, stress eller brist på vitaminer. I många fall kan tröttheten dock vara vanlig “måndags-trötthet”, vilket innebär att du känner dig extra trött efter helgen eller att du är nere och slö för att vädret är dåligt. I dessa fall behöver du inte söka hjälp hos vården, utan det räcker ofta gott och väl med ett riktigt bra kosttillskott som ger dig den där extra energi-kicken som du behöver.

 

Topp 5 bästa kosttillskotten för en energi-kick

 

Idag kan du hitta kosttillskott för alla möjliga ändamål, men är det energi du är ute efter bör du rikta in dig på kosttillskott som är framtagna för just detta. Vi har listat fem tillskott som du med fördel använder dig av på en daglig basis för att känna dig piggare, få mer energi och förbättrad koncentrationsförmåga. Det kan handla om att du behöver mer energi för att orka med ditt dagliga arbete, kunna leka mer med barnen eller delta i den där padel-tävlingen med vännerna. Padel har blivit en otroligt uppmärksammad och uppskattad sport och hos https://padelnest.se/sv/ hittar du dessutom all utrustning som du behöver.

  • Berroca Performance – Berroca Performance är en brustablett som ser till att förbättra ditt immunförsvar och öka din prestationsförmåga. Brustabletten har en god smak av citrusfrukt och innehåller både B2, B3, B5 och magnesium.
  • Dextro Energy – Vill du ha snabb energi är det Dextro Energy druvsockertablett som du ska använda dig av. Tabletten kan smälta i munnen eller så tuggar du på den för att få den att verka snabbare. Dextro Energy höjer din blodsockernivå och ger dig mer energi inför en tuff utmaning.
  • Elexir Rosenrot – Elexir Rosenrot är sedan länge använt för att få ökad energiomsättning och prestationsförmåga. Växten har använts sedan mycket lång tid tillbaka för att öka den fysiska prestationsförmågan i kroppen. Med Elexir Rosenrot får du även i dig vitamin B5.
  • Chisan – Med Chisan får du ett växtbaserat läkemedel som lindrar trötthetskänslor och som gör att du håller dig pigg mycket längre. Chisan kan användas om du känner dig orkeslös eller om du vill få en energi-kick inför ett viktigt möte, cykeltävling eller en dag på stranden med hela familjen. Observera att växtbaserade läkemedel kan orsaka störningar på vissa medicineringar. Se därför till att kontrollera med en läkare vad som gäller.
  • Mivitotal Plus – Mivitotal Plus är ett kosttillskott med en multivitaminförmåga som passar för hela familjen. Kosttillskottet kommer i en flytande form och kan användas redan från 3 års ålder. Mivitotal Plus innehåller bland annat 15 olika vitaminer som är viktiga för att kroppen ska orka med dagen, men också 18 aminosyror och hela 9 olika mineraler.