Det kan vara svårt att träna medan du är på resande fot. Du kanske har gymkort på ett specifikt gym som inte finns där du åker eller så har du inte tid att gå till gymmet på din resa. Om du då har med dig vad du behöver i väskan kan du träna på hotellrummet eller varhelst du önskar.

Så packar du rätt

Om du tar med dig allt du behöver för ett bra träningspass spelar det ingen roll var du är i världen. Hos https://www.gorillasports.se hittar du allt du behöver när det kommer till träning, allt från redskap till kläder. Försök hitta sådant som väger lite och tar lite plats så att det får plats i väskan och inte gör att du behöver betala övervikt på bagaget om du ska flyga någonstans. Först och främst är det viktigt att du packar med träningskläder och träningsskor. Ett par skor och kanske två uppsättningar träningskläder räcker oavsett hur lång resan är. Ta sedan med ett par träningsredskap som kan användas var som helst. Framförallt gummiband som kan hjälpa till med träningen samtidigt som de tar väldigt lite plats och inte väger mycket alls. Om du har plats kan även en liten yogamatta vara ett bra tillägg. Sedan har du allt för att träna på rummet eller för att ge dig ut på en löptur.

Så äter du rätt på resan

När du åker på resa kan det vara svårare att hålla koll på kosten då du inte har alla ingredienser som du har hemma och du kanske inte ens har ett kök för att göra din egen mat på hotellrummet. Det är ändå viktigt att försöka äta rätt när du är på resande fot för att hålla formen. Om du är på semester ska du självklart kunna unna dig att varken träna eller äta nyttigt. Men om du ändå vill försöka hålla formen någorlunda kan du göra det genom att göra kortare träningspass och äta någorlunda hälsosamt. Du kan till och med göra det till en tävling mot dig själv. Utmana dig själv att träna på något sätt varje dag, det behöver inte vara mycket alls. Minsta lilla hjälper, det kan vara allt från en promenad till att göra så många repetitioner du kan av någon specifik övning. När det kommer till kosthållningen kan du unna dig något ibland men ändå försöka hålla det nyttigt. Hitta saker du tycker om och som är söta eller salta utan att vara onyttiga. Till exempel torkad frukt eller salta nötter.